Ruukkukasvit ja taimet vihermyymälästä Köyliössä

Sepän Puutarhatila on Köyliön seudun monipuolinen taimimyymälä, jonka valikoimiin kuuluvat mm. ruukkukasvit, taimet, kukat sekä istutustarvikkeet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laajasta valikoimastamme löydät erilaiset istutuskasvit sekä upeita kukkia niin kesään, syksyyn kuin talveenkin. Pistä kotisi ja puutarhasi kukoistamaan avullamme!

Kauteen sopivat sekä monivuotiset kukat, kasvit ja taimet

Taimimyymälän valikoimasta löydät mm. seuraavat tuotteet:

  • Kesäkukat

  • Syyskukat

  • Joulukukat

  • Ruukkukasvit

  • Ryhmäkasvit

  • Koristekasvit

  • Valmiina istutettavat kasvit ja kukat pihaan, puutarhaan, terassille ja parvekkeelle

  • Kasvien, kukkien ja vihannesten taimet.

Etsitpä sitten kaunistusta pieneen pihaan, suurempaan puutarhaan, terassille tai kodin sisätiloihin, löydät valikoimastamme sopivat kasvit ja taimet.

Kysy lisää kasveistamme!

Koti kukoistamaan oikeilla kasvivalinnoilla ja hyvillä neuvoilla

Vieraile puutarhamyymälässämme ja valitse omat kukkasi, kasvisi ja taimesi tilaltamme. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään tuotteiden valinnassa sekä ohjastavat kasvien ja kukkien hoidossa sekä istutuksessa.


Saat meiltä ohjeet kasvien hankintaan, neuvot niiden kasvatukseen sekä myös kaikki tarvittavat tarvikkeet niiden hoitoon ja istutukseen. Autamme esimerkiksi oikean mullan ja mahdollisten lannoitteiden valinnassa.


Sepän Puutarhatilalla on pitkä kokemus puutarha-alalta, joten kasvattamamme ja myymämme kasvit ovat parasta laatua. Voit luottaa asiantuntemukseemme!

Puutarhamyymäläsi Köyliössä

Sepän Puutarhatila palvelee viherpeukaloita ja puutarha- tai kasviharrastuksesta unelmoivia Köyliössä, joka sijaitsee kohtuullisen automatkan päässä esimerkiksi Harjavallasta, Säkylästä ja Eurasta.


Olemme viherpeukalon unelma, sillä valikoimamme on laaja ja laadukas ja palvelu asiantuntevaa. Voit vierailla myymälässämme maanantaista lauantaihin, tai kysyä lisätietoa tuotevalikoimastamme sähköpostilla tai puhelimitse. Palvelemme mielellämme!


Saat meiltä kauniit kukat, kuten ruukkukukat, elinvoimaiset kasvit ja laadukkaat taimet, kotiin ja puutarhaan. Odotamme vierailuasi Köyliössä!

Piipahda puutarhaostoksilla tai soita numeroon 050 377 5012 ! Löydät meiltä laatukasvit kotiin ja puutarhaan.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha